۵ چالش پیش روی حسابداران
امور مالی از فرآیندهای حسابداری سنتی و دستی به شیوههای انعطافپذیر، چابک و مبتنی بر تکنولوژی تغییر یافته است. شیوه حسابداری جدید، گزارش، تحلیل و گزارش ها در زمان واقعی را برای مالکان و حسابداران تسریع بخشیده است.
در حال حاضر کارهای روتین جای خود را به تجزیه و تحلیلهای پیشرفته دادهاند؛ مدیران در شغلهای سازمانی نیاز به افرادی دارند که مغز متفکر و تحلیلگری داشته باشند و بتوانند با ارائه گزارشات دقیق و تجزیه و تحلیل اطلاعات روند مالی موسسه را گزارش و پیش بینی نمایند.
مشکلات روند حسابداری در گذشته
روند سنتی ضبط تا ثبت برای اقتصاد کسب و کار مدرن دیگر کارآمد نیست. در بیش از بیست سال پیش برای سیستمهای سفت و سخت مدل ضبط تا ثبت اطلاعات طراحی شده بود و یک نگاه ابتدایی به رویکرد حسابرسان در زمان فعالیتهای مالی نزدیک پایان دوره بود.
این فرآیند در گذشته که یک سیستم قوی مالی برای ثبت لحظهای اطلاعات وجود نداشت اثربخش بود. اما در حال حاضر یک غفلت در ثبت اطلاعات میتواند به راحتی اثرات مخربی را در آینده حسابداری یک کسبوکار به وجود آورد.
توانایی انجام وظایف در بخش های کوچکتر به صورت مکرر موجب کاهش حجم کار میشود. توانایی ارزیابی یکپارچگی اطلاعات در هر لحظه از زمان و مانیتورینگ پیوسته برای خطاها، تقلب و ناکارایی را کاهش میدهد.
دسترسی لحظهای به دادهها به حسابداران این امکان را میدهد تا تاثیر تغییرات مانند نوسانات ارز و یا دادههای مالی بهروز را در کسبوکارشان بررسی کنند. مسلم است که این کار با ترکیبی از افراد، فرآیند و تکنولوژی انجام میشود.
در حال حاضر حسابداری به روش سنتی محکوم به شکست بوده و لازم است حسابداران هرچه بیشتر با روش و فرایند ها نوین خود را سازگار کنند تا توانایی اثر بخشی خود در موسسه را حفظ نمایند.
نتیجه بینظیری از وضعیت مالی یک شرکت با روشهای جدید ایجاد میشود. یک مدیر مالی میتواند در هر زمان و در هر جلسهای، اطلاعات مالی را به صورت لحظه به لحظه ارائه دهد.
آیندهای که برای یک کسبوکار روشن و قابل پیشبینی باشد مدیران و تصمیم گیرندگان یک شرکت را نیز چندین گام به سمت موفقیت پیش خواهد برد.
مدیران نیازمند این هستند که آینده مالی کسب کارشان قابلیت پیش بینی داشته باشد تا بتوانند تصمیمات درست اتخاذ نمایند .
غیر قابل پیش بینی بودن و نداشتن برنامه مدون مالی هر موسسه باعث محکوم به شکست بودن خواهد شد.
پیشبینی آینده حسابداری
مانند سایر صنایع، حسابداری نیز در حال تغییر است و اگر شما به عنوان یک حسابدار در یک شرکت مشغول به کار باشید؛ شاهد حضور پررنگ تکنولوژی در حرفهتان هستید. . با حضور ابزارهای تکنولوژی مانند نرم افزار حسابداری و مالی میتوان به وضوح مشاهده کرد که چگونه فرآیندهای سخت و پر دردسر حسابداری آسانتر از گذشته انجام میشود و از میزان خطاهای انسانی کاسته شده است. با این حال، بر اساس تحقیقات اخیر، آینده حسابداری درخشان در گرو آن دسته از مشاغلی است که حرفهای هستند. کسانی در این شغلها حضور دارند که همواره در صدد پاسخگویی به سوالاتی همچون سوالات زیر هستند:
آیا شغلشان، برای آنها مناسب است؟ آیا این حرفه نیاز به یادگیری مهارتهای بهروز دارد
به عنوان یک حسابدار آینده حسابداری تحت تاثیر پنج چالش است که در اینجا به آن میپردازیم:
۱- تکنولوژی کار را از شما نمیگیرد، اما نیاز است که هر چه سریعتر تغییر کنید.
هرچه ماشینهای یادگیری و هوش مصنوعی با سرعت بیشتری پیشرفت میکنند، شغلهای حسابداری اداری در نهایت به پایان عمرشان نزدیک میشوند. تکنولوژی مثل یک طوفانی است که به صورت نامحسوس به شغل شما نزدیک میشود. با این وجود، اگر به نکاتی که در این مطلب به آن اشاره شده است عمل کنید؛ جایگاه شغلی شما در معرض خطر قرار نمیگیرد.
زمان را از دست ندهید…
شما با یادگیری دانش جدید حسابداری میتوانید در در حرفهی خود یک متخصص بهنام شوید. زمان را از دست ندهید و از همین امروز با حسابداری مدرن و شیوههای جدید حسابداری آشنا شده و ۶ قانون مهم که حسابداران باید بدانندرا فرابگیرید .
- استانداردهای حسابداری
- قانون مالیات مستقیم
- مالیات مبتنی بر ارزش افزوده
- قانون کار
- قانون تامین اجتماعی
- قانون تجارت
کارمندان با کسب مهارتهای خاص به هیچ عنوان جایشان را به کامپیوترها نخواهند داد، شغلهایی مانند مشاوران مالی و حسابداری، مدیران مالی، سرپرستان حسابداری و کارشناسان مالی تا ابد پایدار خواهند بود اگر با آخرین تغییرات علمی و تکنولوژی همراه باشند.
از همین امروز برای پرورش استعدادهای خود در جهت ساخت آینده حسابداری بهتر برنامهریزی و تلاش کنید.
۲- امروز زمان مناسبی برای حسابداری است
شرکتهای حسابداری گسترش یافته اند و واحدهای حسابداری بسیاری در حال ارایه خدمات می باشند.نیاز شرکتها به داشتن گزارشات مالی موثق و نظارت نیروهای متخصص حسابداری موجب شده است نیاز به حسابداران حرفه ای بیش از پیش احساس شود.
پس بازار کار حسابداری تشنهتر از دیروز نیاز به حضور حسابداران با کیفیت در عرصه کار است.
۳- تحصیلات با کیفیت ضروری است
اگر شما میخواهید در حرفهتان متخصص شوید ضروری است که زمان و پولتان را صرف تحصیل کنید و مدارک معتبر حسابداری را از بهترین مراکز علمی دریافت نمایید.
خوشبختانه با وجود برنامههای آنلاین و زمانبندی کلاسهای منعطف، این کار نسبت به گذشته آسانتر به نظر میرسد و شما میتوانید علاوه بر اشتغال در کار به تحصیل نیز مشغول باشید. بعضی از شرکتها حتی به شما در پرداخت هزینه آموزشی کمک میکنند، این موضوع به خوبی نشان میدهد که موضوع آموزش در بسیاری از شرکتها مهم تلقی میشود.
۴- تلاش کنید که منحصر به فرد باشید.
اگر شما میخواهید یک متخصص در حرفه خودتان باشید، باید بتوانید ارزش افزوده برای خودتان و در کارتان ایجاد نمایید.
پیشنهاد میکنیم که در صورت امکان از کلاسها یا سمینارهای حسابداری استفاده کنید، وجود یک استاد متخصص به شما کمک میکند تا مهارتهای خود را افزایش دهید و سرعت رشد را در کارتان بیشتر کنید.
۵- فرصتهای جدید در شهرهای رو به رشد وجود دارد.
همانطور که اقتصاد جهان تغییر میکند، نیاز به کارکنان با کیفیت در شهرهای مختلف دنیا نیز وجود دارد. برای مثال مسئله بهداشت امروزه موجب افزایش مراکز مراقبت بهداشتی در شهرهای مختلف دنیا مانند سن پیترزبورگ و مراکز فنآوری نوظهور مانند پروو شده است. همین امر فضای خالی و پرپتانسیل کار را در این مراکز بوجود آورده است.
حال شما اگر یک فرد کلیدی در حرفهی خود باشید، بازارهای جدید همچون مراکز بهداشت جایی برای پیشرفت کاری شما خواهند بود.
از همین امروز برنامهریزی برای حضور در دورههای آموزشی حسابداری در اتحادیهها و انجمنهای مالی و کلاسهای آموزشی شرکتهای معتبر حسابداری برای افزایش دانش اضافی داشته باشید. یادتان باشد که اهمیت حسابداری هرگز کاهش نخواهد یافت و فرصتهای حرفهی شما راهی برای پیشرفت کارتان است.
اگر این کارها را انجام دهید، اطمینان داشته باشید که شما برای آینده صنعت خود آماده هستید و نسل بعدی مشاوران حسابداری خود شمایید.
منابع :
sepidarsystem.com